Geef het EcoTapwater-concept door

Wat leven we in rare tijden! Een gedwongen sluiting van de horeca had niemand voorzien, en niemand zat erop te wachten. Gelukkig zijn we er nog steeds en mogen we weer open. Maar we hebben nog steeds te maken met een bijzondere situatie.

Daarom hebben we een leuke actie voor bedacht voor onze klanten. Een actie waarmee we elkaar helpen: jij helpt ons, wij helpen jou. Hoe? Door ambassadeur en nieuwe abonnees aan te dragen!

Meld een nieuwe abonnee aan

Duurzame ondernemers helpen elkaar

Wil je jouw collega-horecaondernemers ook laten profiteren van hét duurzame alternatief voor gebotteld mineraalwater? Geef ons concept dan door!

Dat is niet alleen supergoed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Als jij als trouwe EcoTapwater-klant nu een nieuwe abonnee aanbrengt, krijg jij 6 weken gratis water van ons.

Met deze ambassadeursactie maken we samen 4 x winst:

  • Winst voor het milieu – minder afval, minder transport, minder CO2-uitstoot
  • Winst voor jou – 6 weken gratis water per nieuwe abonnee
  • Winst voor ons – een nieuwe abonnee
  • Winst voor je collega – ook hij of zij profiteert van de voordelen van EcoTapwater

Hoe word je ambassadeur van EcoTapwater?

Ben jij klant van EcoTapwater? En ken jij collega-horecaondernemers die het milieu een warm hart toedragen, en die graag meer winst willen maken? Vertel ze dan over het EcoTapwater-concept. Heeft hij (of zij) interesse, geef zijn naam dan aan ons door via het onderstaande aanmeldformulier.

Wij nemen contact op met deze ondernemer. Besluit hij klant van EcoTapwater te worden, dan krijg jij 6 weken gratis water van ons cadeau. Dat crediteren we in het volgende kwartaal. En leef je vooral lekker uit, want bij 2 nieuwe leden krijg je 12 weken cadeau, bij 4 nieuwe leden 24 weken, enzovoort.

Geef het door!

Vul hier jouw gegevens en die van je geïnteresseerde collega-ondernemer in: