Meer weten over EcoTapwater?

Of wil je graag weten wat EcoTapwater jou kan opleveren?

Alle goede dingen beginnen met een gesprek. Dus laten we praten. We denken graag mee over uw ideeën.

Stuur een bericht

Xenonstraat 156
1362GH ALMERE
The Netherlands

T  +31 (0)36 8200 310

Dit zeggen onze klanten

Deze ondernemers kozen ook voor duurzaam en voordelig water

Blauw Amsterdam & Utrecht

“Beide restaurants van Blauw hebben een EcoTapwater-systeem staan. Sinds 2013 zijn ze al overgestapt én nog steeds een tevreden relatie!”

Danyel Maastricht

“Elk gerecht is een originele uiting van onze passie voor voedsel en het leven. Dit filterwater past daarbij.”

De Lunterse Boer

“Het logistieke gedeelte sprak ons erg aan. Naast het groene/duurzame ondernemen wat er hoog in ons vaandel staat, vervoeren we ook geen flessen water meer door het prachtige natuurgebied de Hoge Veluwe”

De Rozario Helmond

“Wij werken aan een duurzamere toekomst. Met een hoofdrol voor groenten uit onze eigen groentetuin, en met CO2-neutraal water.”

Groene Lantaarn

“Van Texel naar Staphorst om 22u ’s avonds, dat is nog eens service leveren. En dat inclusief reparatie en rondleiding van de chef in een vol restaurant!”

KIT Tropen museum

“Dit project zorgt er voor dat weesmeisjes schoon drink water hebben. Bij uw evenement serveren wij EcoTapwater. Hoe mooi is het dat je iets goeds doet voor het milieu door simpel weg water te drinken?”

Onder de Linde

“Wij verrassen onze gasten graag met de mooiste producten van dichtbij. Lekker vers en geen onnodig vervoer. EcoTapwater sluit perfect bij deze filosofie aan.”

Radboud Universiteit

“De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen en is zowel regionaal als internationaal van betekenis.”

Soiree

“Wist je dat je bij Restaurant Soirée onbeperkt gefilterd plat- en bruiswater kan drinken voor slechts €2 per persoon? En dat je hiermee bijdraagt aan een goed doel?”

Ster Gastrobar

“Doe er nog maar één, het bespaart zoveel geld! Besparing op de inkoop en extra ruimte in de koeling”