EcoTapwater Horeca

Tevreden gasten. Dat is wat u wilt. Daarom kiest u voor de beste producten van leveranciers die bij uw bedrijf passen. Bij uw filosofie, en dan kan uw water kan niet achterblijven. Veel van uw collega’s kiezen voor een abonnement op het drinkwaterconcept EcoTapwater. EcoTapwater is eerlijk en duurzaam en het levert u ook nog geld op.  Kortom, wilt u uw gasten het beste geven? Wilt u maatschappelijk ondernemen maar ook een goede omzet draaien? Kies dan voor EcoTapwater

Neem contact op036 - 82 00 310

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

EcoTapwater Horeca

Restaurant  |  Catering  |  Evenement
  • Hét alternatief voor gebotteld flessenwater;
  • Abonnement met rendement;
  • Géén investering, géén inkoop;
  • Veilig,duurzaam en gastvrij

EcoTapwater Horeca Systeem

U sluit een abonnement met ons af. Vervolgens kiest u een tapmodel dat bij uw bar en interieur past. Het water is gekoeld en u schenkt uw gasten plat of bruisend water.

EcoTapwater Horeca Fles

Bij het abonnement krijgt u glazen flessen. U kunt uit diverse modellen en maten een eigen fles kiezen. Op de fles graveren wij uw naam en logo.

EcoTapwater Horeca Filter

Het filter is een 316 LVM roestvrijstaal filterhuis met verwisselbaar 3-fasen waterfilter.  Het onderhoudt van het systeem en het wisselen van de filter hoort bij uw abonnement en doen wij voor u.

EcoTapwater Horeca

Het abonnementsconcept voor de horeca is een all-inclusive concept. Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Het geheel wordt op maat en naar de behoefte van de horecaondernemer geleverd. Tenslotte is elke horecaonderneming uniek

EcoTapwater Evenementen

Ook voor evenementen heeft EcoTapwater een oplossing voor het tappen van veilig en verfrissend tafelwater op locatie. Zowel koud plat als bruisend tafelwater kan er getapt worden met onze mobiele tapsystemen.

EcoTapwater op kantoor

Ook voor op kantoor of in de bedrijfskantine heeft EcoTapwater een passende oplossing. Het verstrekken van suikerhoudende frisdranken aan de medewerkers wordt steeds minder populair. Daarom krijgt verfrissend koud plat of bruisend tafelwater voor op kantoor steeds meer de voorkeur.

EcoTapwater particulier

EcoTapwater biedt ook een oplossing voor de particuliere consument thuis.  Mineraalwater kwaliteit tafelwater drinken op een milieuvriendelijke manier. Verkrijgbaar als geheel gefilterd, koud gefilterd, en zowel koud gefilterd bruisend, als plat tafelwater.

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor het duurzame alternatief voor het consumeren van mineraalwater in flessen. EcoTapwater is niet alleen het ecologische alternatief, ook economisch is het beter om geen flessen aan te kopen, leeg te drinken en de lege fles weg te gooien. Dat is niet meer van deze tijd.

Neem contact op036 - 82 00 310