• Plat en bruisend tafelwater
  • Verantwoord en duurzaam
  • Minder hoge kosten
  • Prachtige uitstraling
  • 24/7 service op locatie
  • Compleet concept op maat
  • Abonnement zonder investering
  • Goed doel: 36.000 liter schoon water per jaar

EcoTapwater tafelwater in Hotels

Bij elk vergaderarrangement worden flessen water geserveerd. Helaas is gebotteld water niet duurzaam, daarom kiezen uw collega-hoteliers voor het overstappen op het EcoTapwater concept.

Een maatwerk concept waarbij u lokaal drinkwater zuivert en vervolgens gekoeld, zowel als plat- als bruisend tafelwater aanbiedt. Serveer het in de unieke flessen die bij het concept horen en water wordt een duurzame beleving in plaats van een kostenpost.

Neem contact op036 - 82 00 310

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

Gezuiverd kraanwater

Waarom het Nederlandse kraanwater zuiveren? Omdat het water niet overal in Nederland lekker smaakt. Omdat, afhankelijk van de waterzuivering en de bron waaruit het waterleidingbedrijf het water vandaan haalt, de kwaliteit niet altijd consistent is. En ten slotte omdat helaas nog veel van het waterleidingnet in Nederland hopeloos verouderd is en dat betekent onder andere loden leidingen.

Met dank aan het 3-fasen filter systeem in ons EcoTapwater concept is dat allemaal opgelost. Het EcoTapwater is constant zuiver, lekker, veilig en duurzaam.

Om de waterkwaliteit ook zo constant te houden,  komen we regelmatig het filter wisselen. Na de eerste keer filter wisselen, weet u precies wat er uit uw waterleidingen komt.

De EcoTapwater Flessen

Verder hoort bij het concept een unieke fles waarin u het tafelwater serveert. Elke fles wordt naar wens hand gegraveerd met het logo of de naam van het hotel.

De hand gegraveerde flessen behouden hun uitstraling en kwaliteit, ook na regelmatige spoeling in de glazenspoelmachine.

Deze flessen dragen een steentje  aan de duurzaamheid van elk event of vergadering. En willen de gasten graag een aandenken aan hun event? Geen probleem. Wij denken graag mee, zodat u de flessen kunt inzetten als marketinginstrument. Het EcoTapwater concept is maatwerk, wij passen het concept graag voor u aan.

Duurzaam Eigen Tafelwater

Het EcoTapwater concept is een geregistreerde “Green key” leverancier. Green Key is hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist.

Als organisatie die zich inzet op het gebied van duurzaamheid steunen wij graag alle bedrijven die daaraan ook een bijdrage aan willen leveren.

Neem contact op036 - 82 00 310