EcoTapwater in de horeca

CO2-neutraal, gefilterd water. Voor restaurants, hotels en strandpaviljoens die lekker tafelwater willen serveren én daar winst op willen maken.

Duurzaam water voor horeca

Steeds meer (sterren)chefs en horecaondernemers willen verduurzamen. Dat verwachten de gasten ook steeds meer. Maar als je een horecazaak runt, is je omzet minstens zo belangrijk als het milieu.

Met EcoTapwater maak je een slimme keuze. Dit gefilterde, CO2-neutrale water is hartstikke duurzaam, en bovendien vele malen goedkoper dan mineraalwater uit flessen. Ideaal voor restaurants, hotels en strandpaviljoens die lekker tafelwater willen serveren én winst willen maken op het water.

Wat is EcoTapwater?

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen en is ideaal voor iedere horecaondernemer die bij wil dragen aan een gezonder milieu. Het concept omvat:

  • een unieke tapkraan (verkrijgbaar in 6 varianten) voor plat en bruisend water
  • gepersonaliseerde glazen flessen die je kunt hergebruiken.
  • kaartjes om het concept uit te leggen aan je gasten

De tapkraan werkt via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en tovert het om in verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.

Niet alleen ecologisch, maar ook economisch is EcoTapwater verantwoord: je bespaart veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. En het biedt je de kans om een goede prijs voor je tafelwater te vragen!

Wat voor water serveer jij in je restaurant?

Steeds meer gasten vragen om tafelwater bij hun lunch of diner. Hoe speel jij in op die groeiende behoefte? Serveer je kraanwater? Dat kóst vooral geld. Bovendien is ongefilterd kraanwater niet overal in Nederland even lekker.

Schenk je gebotteld mineraalwater? Dan betaal je naast de inkoopprijs ook een prijs voor de opslag, de koeling en de afvoer van de lege flessen. En ook het milieu betaalt een prijs voor gebotteld mineraalwater: onnodig transport, CO2-uitstoot bij de productie, meer (zwerf)afval…

Hartstikke zonde, met dat goede kraanwater in Nederland!

Daarom kiezen steeds meer (sterren)chefs en horecaondernemers voor EcoTapwater. Dit duurzame maatwerkconcept zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. CO2-neutraal, veilig, lekker én goedkoop!

Hoe werkt het EcoTapwater-concept?

EcoTapwater werkt met een all-in abonnement. Je doet geen enkele investering, maar betaalt een vaste maandelijkse bijdrage. Tapinstallatie, gepersonaliseerde flessen en service zijn hierin inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kosten zijn bovendien flink lager dan wanneer je gebotteld mineraalwater serveert. De tapinstallatie maken wij speciaal voor jou op maat, zodat deze goed aansluit aansluit bij je interieur.

De voordelen van EcoTapwater

Duurzaam en sociaal

Minder onnodige CO2-uitstoot, minder afval, minder plastic in de natuur… Op ecologisch gebied heeft kiezen voor EcoTapwater veel voordelen. En je abonnement levert ieder jaar 36.000 liter schoon drinkwater op voor weesmeisjes in Kenia.

Uniek design op maat

Je horecaonderneming is uniek, en je EcoTapwater-installatie ook. Want mooi design, daar zijn we gek op. Wij maken het design van de tapzuil én de flessen geheel op maat. De zuil wordt gemaakt in de stijl van jouw interieur, in de flessen graveren we je logo. Zo kun je vol trots dit heerlijk frisse tapwater serveren.

Weinig kosten, veel service

Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Met ons all-in-abonnement hoef je niets te investeren, én je betaalt slechts een fractie van de kosten voor flessen mineraalwater. Je bespaart zeker 50 procent. Bovendien krijg je 24/7 service. Zónder extra kosten natuurlijk.

Meer marge en tijdwinst

Minder kosten en dé manier om een goede prijs te vragen voor kraanwater. Naast financiële winst win je ook tijd. Geen tijd kwijt aan flessen uit de koeling halen, maar ook geen tijdverlies tijdens het tappen. Onze kraan tapt continu razendsnel door, zonder onderbrekingen. Een must, zeker op piekmomenten in het hoogseizoen.

Deze chefs & restaurants gingen je voor

De tapzuilen zijn verkrijgbaar in 6 varianten en werken via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en verandert het in verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.

EcoTapwater is ook economisch een slimme keus: je bespaart veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. Bovendien stralen de flessen in huisstijl professionaliteit en herkenbaarheid uit.

Wij schoon drinkwater, zij schoon drinkwater!

Voor ieder abonnement gaat 36.000 liter water naar Kenia

Gefilterd tapwater in plaats van gebotteld mineraalwater serveren is niet alleen goed voor het Nederlandse milieu.

Wij vinden dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater.

Daarom doneren wij voor ieder abonnement 36.000 liter drinkwater per jaar aan weesmeisjes en albinokinderen in Kenia

89.418.833

Liter water aan Kenia gedoneerd

In de afgelopen 6 jaar hebben de EcoTapwater klanten 89.418.833 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd.

123

Liter water per dag

Een mens verbruikt in West Europa gemiddeld 123 liter water per dag.

Dit zeggen onze klanten

Deze ondernemers kozen ook voor duurzaam en voordelig water

Blauw Amsterdam & Utrecht

“Beide restaurants van Blauw hebben een EcoTapwater-systeem staan. Sinds 2013 zijn ze al overgestapt én nog steeds een tevreden relatie!”

Danyel Maastricht

“Elk gerecht is een originele uiting van onze passie voor voedsel en het leven. Dit filterwater past daarbij.”

De Lunterse Boer

“Het logistieke gedeelte sprak ons erg aan. Naast het groene/duurzame ondernemen wat er hoog in ons vaandel staat, vervoeren we ook geen flessen water meer door het prachtige natuurgebied de Hoge Veluwe”

De Rozario Helmond

“Wij werken aan een duurzamere toekomst. Met een hoofdrol voor groenten uit onze eigen groentetuin, en met CO2-neutraal water.”

Groene Lantaarn

“Van Texel naar Staphorst om 22u ’s avonds, dat is nog eens service leveren. En dat inclusief reparatie en rondleiding van de chef in een vol restaurant!”

KIT Tropen museum

“Dit project zorgt er voor dat weesmeisjes schoon drink water hebben. Bij uw evenement serveren wij EcoTapwater. Hoe mooi is het dat je iets goeds doet voor het milieu door simpel weg water te drinken?”

Onder de Linde

“Wij verrassen onze gasten graag met de mooiste producten van dichtbij. Lekker vers en geen onnodig vervoer. EcoTapwater sluit perfect bij deze filosofie aan.”

Radboud Universiteit

“De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen en is zowel regionaal als internationaal van betekenis.”

Soiree

“Wist je dat je bij Restaurant Soirée onbeperkt gefilterd plat- en bruiswater kan drinken voor slechts €2 per persoon? En dat je hiermee bijdraagt aan een goed doel?”

Ster Gastrobar

“Doe er nog maar één, het bespaart zoveel geld! Besparing op de inkoop en extra ruimte in de koeling”

Wil jij ook duurzaam ondernemen én geld besparen op je drinkwater?

Veel horecaondernemers en facilitair managers gingen je al voor. Zij serveren nu naar volle tevredenheid het CO2-neutrale EcoTapwater in hun zaak of op kantoor.

Wil je weten wat EcoTapwater voor jou kan opleveren?

Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of bel direct naar 036-8200310.