Duurzaam water op kantoor

Biedt jouw kantoor ook gebotteld water aan personeel en bezoekers? EcoTapwater wil hier verandering in brengen! Omdat gebotteld water niet duurzaam is, en kraanwater niet overal in Nederland goed smaakt, kiezen steeds meer kantoren voor het EcoTapwater-concept.

De duurzame tapkraan zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. Bied het aan in de unieke glazen flessen, waar de naam en het logo van je bedrijf in zijn gegraveerd. Ook zeer geschikt als tafelwater bij een vergadering natuurlijk!

Wil jij ook duurzaam ondernemen?

Wat is EcoTapwater?

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen en is ideaal voor iedere kantoorruimte die bij wil dragen aan een gezonder milieu.

Het concept omvat:

  • unieke tapzuilen, die kraanwater filteren en omtoveren in verfrissend plat of bruisend tafelwater
  • herbruikbare, gepersonaliseerde glazen flessen in huisstijl

 

Wat kan EcoTapwater voor jou betekenen?

De tapzuilen zijn verkrijgbaar in 6 varianten en werken via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en verandert het in verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.

EcoTapwater is ook economisch een slimme keus: je bespaart veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. Bovendien stralen de flessen in huisstijl professionaliteit en herkenbaarheid uit.

Neem een tapkraan in eigen huisstijl!

Hoe werkt het concept?

EcoTapwater werkt met een all-in abonnement. Je doet geen enkele investering, maar betaalt een vaste maandelijkse bijdrage. Tapinstallatie, gepersonaliseerde flessen en service zijn hierin inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kosten zijn bovendien flink lager dan wanneer je gebotteld mineraalwater serveert. De tapinstallatie maken wij speciaal voor jou op maat, zodat deze goed aansluit het interieur van jouw kantoor.

De EcoTapwater Flessen

Bij het concept horen unieke flessen waarin je het tafelwater serveert. Je kiest je eigen fles uit verschillende modellen en formaten. Vervolgens graveren wij – met de hand – de flessen met het logo of de naam van het bedrijf. De flessen blijven mooi, ook na talloze spoelingen in de glazenspoelmachine.

Deze flessen dragen een steentje aan de duurzaamheid van elk meeting of vergadering. Wil je graag een fles mee geven aan een klant? Geen probleem. Wij denken graag mee over het inzetten van de flessen als marketinginstrument.

Duurzaam en sociaal

Minder onnodige CO2-uitstoot, minder afval, minder plastic in de natuur… Op ecologisch gebied heeft kiezen voor EcoTapwater veel voordelen. En je abonnement levert ieder jaar 36.000 liter schoon drinkwater op voor weesmeisjes in Kenia.

Uniek design op maat

Jouw merk is uniek, en je EcoTapwater-installatie ook. Want mooi design, daar zijn we gek op. Wij maken het design van de tapzuil én de flessen geheel op maat. De zuil wordt gemaakt in de stijl van jouw interieur, in de flessen graveren we je logo. Zo kun je vol trots dit heerlijk frisse tapwater serveren.

Neem vrijblijvend contact op

Weinig kosten, veel service

Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Met ons all-in-abonnement hoef je niets te investeren, én je betaalt slechts een fractie van de kosten voor flessen mineraalwater. Bovendien krijg je 24/7 service. Zónder extra kosten natuurlijk.

Winst in tijd én financiën

Naast financiële winst, win je ook tijd. Geen tijd kwijt aan flessen uit de koeling halen, of het bijvullen hiervan. Onze kraan tapt continu razendsnel door, zodat iedereen op kantoor altijd een koud glas water kan pakken.

Berekenen wat u kunt besparen

 

Ecotapwater concept verkrijgbaar vanaf €20,-  excl btw per week

Deze bedrijven gingen je voor

De tapzuilen zijn verkrijgbaar in 6 varianten en werken via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en verandert het in verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.

EcoTapwater is ook economisch een slimme keus: je bespaart veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. Bovendien stralen de flessen in huisstijl professionaliteit en herkenbaarheid uit.

Deze bedrijven gingen je voor!

Voor ieder abonnement gaat 36.000 liter water naar Kenia

Gefilterd tapwater in plaats van gebotteld mineraalwater serveren is niet alleen goed voor het Nederlandse milieu.

Wij vinden dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater.

Daarom doneren wij voor ieder abonnement 36.000 liter drinkwater per jaar aan weesmeisjes en albinokinderen in Kenia.

Help jij ook mee?

61.578.962

Liter water aan Kenia gedoneerd

In de afgelopen 6 jaar hebben de EcoTapwater klanten 61.578.962 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd

 

Wil jij ook duurzaam ondernemen?

Al veel kantoren en vergaderruimtes gingen je voor en serveren nu naar volle tevredenheid EcoTapwater. Ben jij ook geïnteresseerd? En wil je hier graag eens over praten? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.