EcoTapwater op kantoor

Biedt jouw kantoor ook gebotteld water aan personeel en bezoekers? EcoTapwater wil hier verandering in brengen! Omdat gebotteld water niet duurzaam is, en kraanwater niet overal in Nederland goed smaakt, kiezen steeds meer kantoren voor het EcoTapwater-concept.

Duurzaam water op kantoor

De duurzame tapkraan zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. Bied het aan in de unieke glazen flessen, waar de naam en het logo van je bedrijf in zijn gegraveerd. Ook zeer geschikt als tafelwater bij een vergadering natuurlijk!

Hoe werkt het concept?

EcoTapwater werkt met een all-in abonnement. Je doet geen enkele investering, maar betaalt een vaste maandelijkse bijdrage. Tapinstallatie, gepersonaliseerde flessen en service zijn hierin inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kosten zijn bovendien flink lager dan wanneer je gebotteld mineraalwater serveert. De tapinstallatie maken wij speciaal voor jou op maat, zodat deze goed aansluit het interieur van jouw kantoor.

Duurzaam en sociaal

Minder onnodige CO2-uitstoot, minder afval, minder plastic in de natuur… Op ecologisch gebied heeft kiezen voor EcoTapwater veel voordelen. En je abonnement levert ieder jaar 36.000 liter schoon drinkwater op voor weesmeisjes in Kenia.

Uniek design op maat

Jouw merk is uniek, en je EcoTapwater-installatie ook. Want mooi design, daar zijn we gek op. Wij maken het design van de tapzuil én de flessen geheel op maat. De zuil wordt gemaakt in de stijl van jouw interieur, in de flessen graveren we je logo. Zo kun je vol trots dit heerlijk frisse tapwater serveren.

Deze bedrijven gingen je voor

Wil jij ook duurzaam ondernemen én geld besparen op je drinkwater?

Veel horecaondernemers en facilitair managers gingen je al voor. Zij serveren nu naar volle tevredenheid het CO2-neutrale EcoTapwater in hun zaak of op kantoor.

Wil je weten wat EcoTapwater voor jou kan opleveren?

Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of bel direct naar 036-8200310.