• Plat en bruisend tafelwater
 • Verantwoord en duurzaam
 • Minder hoge kosten
 • Prachtige uitstraling
 • 24/7 service op locatie
 • Compleet concept op maat
 • Abonnement zonder investering
 • Goed doel: 36.000 liter schoon water per jaar

Tafelwater van EcoTapwater

EcoTapwater is een maatwerk concept dat het kraanwater zuivert en koelt.  Zo serveert u aan elke gast zowel plat- als bruisend tafelwater.

Kraanwater versus gebotteld water, het wordt meer en meer een standaard gespreksonderwerp. Niet overal in Nederland is het kraanwater lekker en de discussies met gasten over het gratis serveren van kraanwater is onwenselijk. Gelukkig is er een alternatief.  Mag ik u voorstellen aan het EcoTapwater.

Neem contact op036 - 82 00 310

Zuivering

Gezuiverd kraanwater, is dat echt nodig? Wij vinden van wel. Ondanks dat de kraanwaterkwaliteit in Nederland prima is, smaakt het niet overal even lekker en de waterhardheid is ook niet overal gelijk. Daarnaast zijn er nog kilometers aan loden waterleidingen in veel oudere gebouwen.

Dankzij het 3-fase filter is het tafelwater constant zuiver en er komt uit de tap standaard plat- en bruisend water. Om de waterkwaliteit constant te houden, komen we regelmatig het filter wisselen. Na de eerste keer filter wisselen, weet u precies wat er aan vervuiling uit uw waterleidingen komt.

Tapzuil modellen

Voor de tapzuil hebben we de keuze uit een moderne en een klassieke variant, in verschillende afwerkingen, passend bij de uitstraling van uw zaak. De moderne RVS tapzuil heeft een strakke uitstraling en een verlicht logo aan de bovenzijde.

De klassieke zuil in chroom of messing is ronder en slanker van vorm. Een houten tapzuil heeft een robuuste vorm en rvs-strip en 2 tapkranen. De tapkraanhendels kunnen in rood en blauw uitgevoerd worden, om het verschil aan te geven tussen plat en bruisend water.

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

Hand-Gegraveerde Fles

Onderdeel van het concept is de unieke fles waarin het tafelwater geserveerd wordt. Iedere fles wordt naar wens met de hand gegraveerd met uw logo of de naam en daarmee is het tafelwater uniek voor uw restaurant.

De flessen zijn met de hand gegraveerd zodat ze ook na 1000 spoelbeurten in de spoelmachine nog steeds dezelfde uitstraling en kwaliteit hebben. Onze fles heeft een elegante uitstraling.

Onze ambassadeurs zeggen erover:

“Prachtige styling”, quote “Bij Jaap”
“Een sieraad op tafel”, quote “Winekitchen at Sea”

Duurzaam besparen op de kosten van flessen water

U heeft namelijk géén:

 • Inkoop van flessenwater;
 • Opslag van voorraad plat en bruisend water;
 • Gesjouw met kratten en dozen van en naar de koeling;
 • Emballage aan het einde van de avond;
 • Lege flessen af te voeren naar de glasbak.

Onze flessen mogen mee in de glazenspoelmachine en zijn daarna weer klaar voor gebruik.

In deze tijd van duurzaam ondernemen is het serveren van flessen water die honderden kilometers hebben afgelegd door Europa, absoluut niet duurzaam.

Met het EcoTapwater concept is ook je tafelwater lokaal en toch zuiver en veilig!

Het grootste voordeel van het EcoTapwater concept is het gemak waarmee je kunt overstappen.

We maken een afspraak en lopen dan alle variabelen door die in uw restaurant meespelen. Op basis daarvan maken we uw tafelwaterconcept op. Het rendement op tafelwater is gelijk aan, of zelfs hoger, dan uw huidige flessenwater!

Daarom berekenen we tijdens de afspraak ook meteen uw rendement en vertellen we u over de dichtstbijzijnde ambassadeurs waar u een kijkje kunt nemen en kunt horen over hun ervaringen met het EcoTapwater systeem.

Neem contact op036 - 82 00 310