Het EcoTapwater concept

Het EcoTapwater concept is het duurzame concept dat doormiddel van een uniek 3-fase filtersysteem, van kraanwater tafelwater van mineraalwater kwaliteit maakt. Dit concept is verkrijgbaar voor de horeca, bedrijven, en scholen maar ook voor voor particulieren. Vele (horeca)bedrijven en particulieren gingen u al voor.

Neem contact op

EcoTapwater Horeca

Restaurant  |  Catering  |  Evenement
  • Hét alternatief voor gebotteld flessenwater;
  • Abonnement met rendement;
  • Géén investering, géén inkoop;
  • Veilig,duurzaam en gastvrij

EcoTapwater Horeca Systeem

U sluit een abonnement met ons af. Vervolgens kiest u een tapmodel dat bij uw bar en interieur past. Het water is gekoeld en u schenkt uw gasten plat of bruisend water.

EcoTapwater Horeca Fles

Bij het abonnement krijgt u glazen flessen. U kunt uit diverse modellen en maten een eigen fles kiezen. Op de fles graveren wij uw naam en logo.

EcoTapwater Horeca Filter

Het filter is een 316 LVM roestvrijstaal filterhuis met verwisselbaar 3-fasen waterfilter.  Het onderhoudt van het systeem en het wisselen van de filter hoort bij uw abonnement en doen wij voor u.

EcoTapwater Thuis

Voor de particuliere klant
  • Uw eigen waterbron thuis
  • Lekker en veilig water uit uw eigen keukenkraan
  • Milieubewust – Spaarzaam
  • Perfect gefilterd water
  • Zowel koud gefilterd als bruisend consumptie tafelwater

ECOtapwater thuis

Rekening houden met het milieu en geld besparen. Dat is wat u wilt. Daarom kiest u voor de beste producten die daarbij passen. Uw water kan niet achterblijven. Steeds meer huishoudens kiezen voor een abonnement op het drinkwater concept EcoTapwater. Omdat het eerlijk en duurzaam is. Omdat het bovendien ook nog geld oplevert. Kortom, wilt u schoon en veilig drinkwater? Wilt u af van de plastic flessen en daardoor een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu? Kies dan voor EcoTapwater

Neem contact op036 - 82 00 310

ECOtapwater thuis Filter

Uw water is veilig en schoon door het filter. Het filter heeft een filterhuis van onverwoestbaar Polypropyleen, net zo groot als een één-literfles. Het verwisselbare filter met keramiek, actieve koolstof en zeolite heeft een gebruiksduur van 3.500 liter.

ECOtapwater thuis 3 in 1 Mengkraan

Deze kraan heeft en separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Bedieningsknop aan de linkerzijde. Deze kraan is ter vervanging van uw huidige mengkraan.

ECOtapwater thuis Mini Kraan

Naast uw bestaande mengkraan wordt de EcoTapwater minikraan gebruikt voor het gefilterde drinkwater. Verkrijgbaar in zowel chroom als RVS-kleur.

ECOtapwater thuis Luxe 3 in 1 mengkraan

Deze éénhendelkraan heeft ook een separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Met de zwarte draai-cilinder op de body tapt u uw gefilterde drinkwater. Deze kraan is zowel in chroom als RVS kleur leverbaar.

Wij stellen ons voor

EcoTapwater is een onderdeel van Hydro-Sano bv. Het EcoTapwater team staat geheel
klaar om de klanten van dienst te zijn voor advies, service, installaties en onderhoud.

Theo Wichers
Directeur (advies en verkoop)

Tinus Lurling
Installatie en service

Annemarie Borgdorff
Service en aftersales

Tiny Damen
Marketing ondersteuning