• Plat en bruisend tafelwater
  • Verantwoord en duurzaam
  • Minder hoge kosten
  • Prachtige uitstraling
  • 24/7 service op locatie
  • Compleet concept op maat
  • Abonnement zonder investering
  • Goed doel: 36.000 liter schoon water per jaar

EcoTapwater tafelwater in Strandpaviljoens & Trekpleisters

De logistieke uitdaging van het transporteren en verwerken van flessen mineraalwater op de mooiste plekken van Nederland is een duidelijke drempel. En het Nederlandse strand is daar een perfect voorbeeld van. Stop met het zeulen van al die flessen. Het strand ligt al veel te vol met al dat plastic afval.

Neem contact op036 - 82 00 310

Tap uw eigen gezuiverde tafelwater, gekoeld in plat of bruisend bij uw bar en serveer het uit in prachtige flessen. Om het nog gemakkelijker te maken, hebben we flessen in verschillende vormen en maten. De grote fles is 0,7 liter, het perfecte maatje naast een goede fles wijn of water voor de hele tafel. Tijdens het warme zomerweer is een waterarrangement een goede manier om uw gasten aan het terras gekluisterd te houden.

Daarnaast hebben we het kleine broertje. Dezelfde uitstraling en 0,35 lt, onze oplossing voor de gast die een glaasje water besteld. De gast krijgt meer dan bij een traditioneel flesje water van 0,2 lt, dus het roept direct een extra gastvrij gevoel op bij de gast. En het biedt u als ondernemer meer flexibiliteit om in te kunnen spelen op de wensen van uw gasten.

Zit u vlakbij een prachtige toeristische trekpleister?
Denk dan ook eens aan het fietstoerisme. Als halteplaats is het erg gastvrij om uw gasten bij vertrek de bidons te laten vullen met gezuiverd tafelwater. Een kleine geste, met groot gevolg. Verschillende van onze ambassadeurs hebben dit met succes toegepast. Leg ons uw uitdaging voor, wij denken graag met u mee, of brengen u in contact met een mede-ondernemer die een creatieve oplossing heeft gevonden.

Gezuiverd kraanwater

Stop met het verkopen van (plastic) flessen water!
Dagelijks worden er meer dan 500.000 plastic flesjes weggegooid. Dat is zonde, en levert onnodig zwerfafval op.

Met dank aan het 3-fasen filter systeem in ons EcoTapwater concept serveert u aan elke gast constant zuiver, lekker, en gekoeld tafelwater. Zo levert u een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid, en doet u 100% mee aan de duurzaamheidsbeweging die nu gaande is in de toeristische branche.

Daarnaast hebben we het kleine broertje. Dezelfde uitstraling en 0,35 liter, onze oplossing voor de gast die een glaasje water besteld. De gast krijgt 50% meer tafelwater dan bij een traditioneel flesje water van 0,2 liter, dus het roept direct een extra gastvrij gevoel op bij de gast.

Neem contact op036 - 82 00 310

Zit u vlakbij een prachtige toeristische trekpleister?

Denk dan ook eens aan het fietstoerisme. Als halteplaats is het erg gastvrij om uw gasten bij vertrek de bidons te laten vullen met gezuiverd tafelwater. Een kleine geste, met groot gevolg. Verschillende van onze ambassadeurs hebben dit met succes toegepast. Leg ons uw uitdaging voor, wij denken graag met u mee, of brengen u in contact met een mede-ondernemer die een creatieve oplossing heeft gevonden.

EcoTapwater Horeca

Het abonnementsconcept voor de horeca is een all-inclusive concept. Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Het geheel wordt op maat en naar de behoefte van de horecaondernemer geleverd. Tenslotte is elke horecaonderneming uniek

EcoTapwater Evenementen

Ook voor evenementen heeft EcoTapwater een oplossing voor het tappen van veilig en verfrissend tafelwater op locatie. Zowel koud plat als bruisend tafelwater kan er getapt worden met onze mobiele tapsystemen.

EcoTapwater op kantoor

Ook voor op kantoor of in de bedrijfskantine heeft EcoTapwater een passende oplossing. Het verstrekken van suikerhoudende frisdranken aan de medewerkers wordt steeds minder populair. Daarom krijgt verfrissend koud plat of bruisend tafelwater voor op kantoor steeds meer de voorkeur.

EcoTapwater particulier

EcoTapwater biedt ook een oplossing voor de particuliere consument thuis.  Mineraalwater kwaliteit tafelwater drinken op een milieuvriendelijke manier. Verkrijgbaar als geheel gefilterd, koud gefilterd, en zowel koud gefilterd bruisend, als plat tafelwater.

Gezuiverd kraanwater

Stop met het verkopen van (plastic) flessen water!

Dagelijks worden er meer dan 500.000 plastic flesjes weggegooid. Dat is zonde en levert onnodig zwerfafval op. Met dank aan het 3-fasen filter systeem in ons EcoTapwater concept serveert u aan elke gast constant zuiver en lekker gekoeld tafelwater. Zo levert u een belangrijke bijdrage aan duurzaamheid en doet u mee aan de duurzaamheidsbeweging die nu gaande is in de toeristische branche.

Om de waterkwaliteit ook zo constant te houden, komen we regelmatig het filter wisselen. Na de eerste keer filter wisselen, weet u precies wat er aan extra vervuiling uit uw leiding komt.

Aan elke fles hangen we een kaartje, dat toelicht waarom u de duurzame keuze gemaakt hebt voor het aanbieden van gezuiverd tafelwater in plaats van mineraalwater of kraanwater.

Neem contact op036 - 82 00 310

Maatwerk

Bent u niet het hele jaar open?

Voor ons is dat geen enkel probleem, juist daarom leveren wij maatwerk. Wij gaan in overleg en maken een voorstel dat helemaal past bij u.

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor het duurzame alternatief voor het consumeren van mineraalwater in flessen. EcoTapwater is niet alleen het ecologische alternatief, ook economisch is het beter om geen flessen aan te kopen, leeg te drinken en de lege fles weg te gooien. Dat is niet meer van deze tijd.

Neem contact op036 - 82 00 310