Het EcoTapwater concept

Het EcoTapwater concept is het duurzame concept dat doormiddel van een uniek 3-fase filtersysteem, van kraanwater tafelwater van mineraalwater kwaliteit maakt. Dit concept is verkrijgbaar voor de horeca, bedrijven, en scholen maar ook voor voor particulieren. Vele (horeca)bedrijven en particulieren gingen u al voor.

Neem contact op

EcoTapwater is hét duurzame drinkwaterconcept voor (horeca)bedrijven en particulieren.

Het concept bestaat uit:

  • een tap die kraanwater verandert in volwaardig en verantwoord mineraalwater (plat en bruisend)
  • een onderhoudscontract op maat
  • glazen tafelflessen gegraveerd met uw eigen logo

EcoTapwater is duurzaam, levert u geld op en is behalve economisch ook maatschappelijk verantwoord, want met een contract ondersteunt u waterprojecten in Afrika.

EcoTapwater is geschikt voor (horeca)ondernemers en voor particulieren. Wist u dat u ook een tap kunt inhuren voor een evenement?

Wilt u meer weten? Wij komen graag bij u langs om te laten zien wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op036 - 82 00 310

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor het duurzame alternatief van het consumeren van flessen mineraalwater. Maar er is meer te melden; niet alleen ecologisch is EcoTapwater de oplossing, maar ook economisch is het beter om geen flessen aan te kopen, vervolgens leeg te drinken en de lege fles weg te gooien. Dat is niet meer van deze tijd.

Neem contact op036 - 82 00 310

EcoTapwater Horeca

Het abonnementsconcept voor de horeca is een all-inclusive concept. Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Het geheel wordt op maat en naar de behoefte van de horecaondernemer geleverd. Tenslotte is elke horecaonderneming uniek

EcoTapwater Evenementen

Ook voor evenementen heeft EcoTapwater een oplossing voor het tappen van veilig en verfrissend tafelwater op locatie. Zowel koud plat als bruisend tafelwater kan er getapt worden met onze mobiele tapsystemen.

EcoTapwater op kantoor

Ook voor op kantoor of in de bedrijfskantine heeft EcoTapwater een passende oplossing. Het verstrekken van suikerhoudende frisdranken aan de medewerkers wordt steeds minder populair. Daarom krijgt verfrissend koud plat of bruisend tafelwater voor op kantoor steeds meer de voorkeur.

EcoTapwater particulier

EcoTapwater biedt ook een oplossing voor de particuliere consument thuis.  Mineraalwater kwaliteit tafelwater drinken op een milieuvriendelijke manier. Verkrijgbaar als geheel gefilterd, koud gefilterd, en zowel koud gefilterd bruisend, als plat tafelwater.

Wij stellen ons voor

EcoTapwater is een onderdeel van Hydro-Sano bv. Het EcoTapwater team staat geheel
klaar om de klanten van dienst te zijn voor advies, service, installaties en onderhoud.

Theo Wichers
Directeur (advies en verkoop)

Tinus Lurling
Installatie en service

Annemarie Borgdorff
Service en aftersales

Tiny Damen
Marketing ondersteuning