Duurzaam water in je hotel

Bied je vergaderarrangementen aan in je hotel? Dan serveer je daar waarschijnlijk ook flessen of karaffen met water bij. Omdat gebotteld water niet duurzaam is, en kraanwater niet overal in Nederland goed smaakt, kiezen steeds meer hoteliers voor het EcoTapwater-concept.

De duurzame tapkraan zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. Bied het aan in de unieke glazen flessen, waar de naam en het logo van je hotel in zijn gegraveerd. Ook zeer geschikt als tafelwater in het restaurant natuurlijk!

Neem contact op

Wat is EcoTapwater?

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen en is ideaal voor iedere restauranthouder die bij wil dragen aan een gezonder milieu. Het concept omvat:

  • unieke tapzuilen, die kraanwater filteren en omtoveren in verfrissend plat of bruisend tafelwater
  • herbruikbare, gepersonaliseerde glazen flessen

 

De tapzuilen zijn verkrijgbaar in 6 varianten en werken via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en verandert het in verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.

EcoTapwater is ook economisch een slimme keus: je bespaart veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. En het biedt je de kans om een goede prijs te vragen voor het tafelwater in je restaurant!

Vertel me meer

Deze hotels serveren ook duurzaam en voordelig water

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

EcoTapwater past in Green Key

Heeft jouw hotel een Green Key-keurmerk? Heel goed! Bedrijven met een internationaal Green Key-keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Dat sluit perfect aan bij de visie van EcoTapwater. Daarom zijn wij geregistreerd als Green Key-leverancier.

Neem contact op

Hoe werkt het concept?

EcoTapwater werkt met een all-in abonnement. Je doet geen enkele investering, maar betaalt een vaste maandelijkse bijdrage. Tapinstallatie, gepersonaliseerde flessen en service zijn hierin inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kosten zijn bovendien flink lager dan wanneer je gebotteld mineraalwater serveert. De tapinstallatie maken wij speciaal voor jou op maat, zodat deze goed aansluit bij je de styling van het interieur.

Lees meer over het concept

De EcoTapwater Flessen

Bij het concept horen unieke flessen waarin je het tafelwater serveert. Je kiest je eigen flesuit verschillende modellen en formaten. Vervolgens graveren wij – met de hand – de flessen met het logo of de naam van het hotel. De flessen blijven mooi, ook na talloze spoelingen in de glazenspoelmachine.

Deze flessen dragen een steentje  aan de duurzaamheid van elk event of vergadering. En willen de gasten graag een aandenken aan hun event? Geen probleem. Wij denken graag mee over het inzetten van de flessen als marketinginstrument.

Welk tafelwater serveer je in het hotelrestaurant?

Het is een bekende discussie onder restauranthouders, banqueting- en F&B-managers: serveer je gratis tafelwater of niet? Veel gasten verwachten dat kraanwater gratis is. Maar het kost wel handling: inschenken, serveren, afwassen… voor niets gaat alleen de zon op!

Zet je je gast echt iets bijzonders voor, dan wil hij daar vaak ook wel voor betalen. Dat doe je door het heerlijk frisse, gefilterde EcoTapwater te serveren in de prachtige gepersonaliseerde glazen flessen die bij het concept inbegrepen zijn. We leveren er kaartjes bij die je aan de hals van de fles kunt hangen, met de uitleg van het concept erop. Zo bied je meerwaarde en verdien je een mooie marge op je tafelwater.

Ja, ik wil een goede prijs voor water

De voordelen van EcoTapwater

Duurzaam en sociaal

Minder onnodige CO2-uitstoot, minder afval, minder plastic in de natuur… Op ecologisch gebied heeft kiezen voor EcoTapwater veel voordelen. En je abonnement levert ieder jaar 36.000 liter schoon drinkwater op voor weesmeisjes in Kenia.

Weinig kosten, veel service

Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Met ons all-in-abonnement hoef je niets te investeren, én je betaalt slechts een fractie van de kosten voor flessen mineraalwater. Bovendien krijg je 24/7 service. Zónder extra kosten natuurlijk.

Uniek design op maat

Jouw hotel is uniek, en je EcoTapwater-installatie ook. Want mooi design, daar zijn we gek op. Wij maken het design van de tapzuil én de flessen geheel op maat. De zuil wordt gemaakt in de stijl van jouw interieur, in de flessen graveren we je logo. Zo kun je vol trots dit heerlijk frisse tapwater serveren.

Meer marge en tijdwinst

Minder kosten en dé manier om een goede prijs te vragen voor kraanwater. Naast deze financiële winst, win je ook tijd. Geen tijd kwijt aan flessen uit de koeling halen, maar ook geen tijdverlies tijdens het tappen. Onze kraan tapt continu razendsnel door, zonder onderbrekingen. Een must, zeker op piekmomenten.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Voor ieder abonnement gaat 36.000 liter water naar Kenia

Gefilterd tapwater in plaats van gebotteld mineraalwater serveren is niet alleen goed voor het Nederlandse milieu.

Wij vinden dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater.

Daarom doneren wij voor ieder abonnement 36.000 liter drinkwater per jaar aan weesmeisjes en albinokinderen in Kenia.

Help jij ook mee?

61.578.962

Liter water aan Kenia gedoneerd

In de afgelopen 6 jaar hebben de EcoTapwater klanten 61.578.962 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd

 

Wil jij ook duurzaam ondernemen en winst maken op je tafelwater?

Al veel hoteliers en horecaondernemers gingen je voor en serveren nu naar volle tevredenheid EcoTapwater in hun restaurant, bar of vergaderzalen. Ben jij ook geïnteresseerd? En wil je hier graag eens over praten? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.