Wat voor tafelwater serveer jij in je restaurant?

Steeds meer gasten vragen om tafelwater bij hun lunch of diner. Hoe speel jij in op die groeiende behoefte? Serveer je kraanwater? Dat kóst vooral geld. Bovendien is ongefilterd kraanwater niet overal in Nederland even lekker.

Schenk je gebotteld mineraalwater? Dan betaal je naast de inkoopprijs ook een prijs voor de opslag, de koeling en de afvoer van de lege flessen. En ook het milieu betaalt een prijs voor gebotteld mineraalwater: onnodig transport, CO2-uitstoot bij de productie, meer (zwerf)afval…

Hartstikke zonde, met dat goede kraanwater in Nederland!

Daarom kiezen steeds meer restauranthouders voor EcoTapwater. Dit duurzame maatwerkconcept zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. CO2-neutraal, veilig, lekker én goedkoop!

Neem contact op

Wat is EcoTapwater?

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen en is ideaal voor iedere restauranthouder die bij wil dragen aan een gezonder milieu. Het concept omvat:

  • unieke tapzuilen, die kraanwater filteren en omtoveren in verfrissend plat of bruisend tafelwater
  • herbruikbare, gepersonaliseerde glazen flessen

 

De tapzuilen zijn verkrijgbaar in 6 varianten en werken via een uniek 3-fase-filtersysteem. Dat filtert het kraanwater en tovert het om in verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker is als gebotteld mineraalwater.

EcoTapwater is ook economisch een slimme keus: je bespaart veel geld op de inkoop, opslag, koeling en afvoer van flessen water. En het biedt je de kans om een goede prijs voor je tafelwater te vragen!

Vertel me meer

Wel of niet geld vragen voor tafelwater

Het is een bekende discussie onder restaurateurs en andere horecaondernemers: serveer je gratis tafelwater of niet? Veel gasten verwachten dat kraanwater gratis is. Maar het kost wel handling: inschenken, serveren, afwassen… voor niets gaat alleen de zon op!

Zet je je gast echt iets bijzonders voor, dan wil hij daar vaak ook wel voor betalen. Dat doe je door het heerlijk frisse, gefilterde EcoTapwater te serveren in de prachtige gepersonaliseerde glazen flessen die bij het concept inbegrepen zijn. We leveren er kaartjes bij die je aan de hals van de fles kunt hangen, met de uitleg van het concept erop. Zo bied je meerwaarde en verdien je een mooie marge op je tafelwater.

Ja, ik wil een goede prijs voor water

Deze restaurants serveren ook duurzaam en voordelig water

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

Hoe werkt het concept?

EcoTapwater werkt met een all-in abonnement. Je doet geen enkele investering, maar betaalt een vaste maandelijkse bijdrage. Tapinstallatie, gepersonaliseerde flessen en service zijn hierin inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De kosten zijn bovendien flink lager dan wanneer je gebotteld mineraalwater serveert. De tapinstallatie maken wij speciaal voor jou op maat, zodat deze goed aansluit bij je de styling van het interieur.

Lees meer over het concept

De voordelen van EcoTapwater

Duurzaam en sociaal

Minder onnodige CO2-uitstoot, minder afval, minder plastic in de natuur… Op ecologisch gebied heeft kiezen voor EcoTapwater veel voordelen. En je abonnement levert ieder jaar 36.000 liter schoon drinkwater op voor weesmeisjes in Kenia.

Weinig kosten, veel service

Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Met ons all-in-abonnement hoef je niets te investeren, én je betaalt slechts een fractie van de kosten voor flessen mineraalwater. Bovendien krijg je 24/7 service. Zónder extra kosten natuurlijk.

Uniek design op maat

Jouw hotel is uniek, en je EcoTapwater-installatie ook. Want mooi design, daar zijn we gek op. Wij maken het design van de tapzuil én de flessen geheel op maat. De zuil wordt gemaakt in de stijl van jouw interieur, in de flessen graveren we je logo. Zo kun je vol trots dit heerlijk frisse tapwater serveren.

Meer marge en tijdwinst

Minder kosten en dé manier om een goede prijs te vragen voor kraanwater. Naast deze financiële winst, win je ook tijd. Geen tijd kwijt aan flessen uit de koeling halen, maar ook geen tijdverlies tijdens het tappen. Onze kraan tapt continu razendsnel door, zonder onderbrekingen. Een must, zeker op piekmomenten.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op

Voor ieder abonnement gaat 36.000 liter water naar Kenia

Gefilterd tapwater in plaats van gebotteld mineraalwater serveren is niet alleen goed voor het Nederlandse milieu.

Wij vinden dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater.

Daarom doneren wij voor ieder abonnement 36.000 liter drinkwater per jaar aan weesmeisjes en albinokinderen in Kenia.

Help jij ook mee?

61.578.962

Liter water aan Kenia gedoneerd

In de afgelopen 6 jaar hebben de EcoTapwater klanten 61.578.962 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd

 

Wil jij ook duurzaam ondernemen en winst maken op je tafelwater?

Al veel horecaondernemers gingen je voor en serveren nu naar volle tevredenheid EcoTapwater in hun restaurant, bar of strandpaviljoen. Ben jij ook geïnteresseerd? En wil je hier graag eens over praten? Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij contact met je op.