Gefilterd water uit je kraan

Vind je het zonde voor het milieu om water uit plastic flessen te drinken? Maar wil je wel graag lekker gekoeld water drinken? Kies dan voor een kraan van EcoTapwater. Die filtert en koelt je kraanwater en tovert het om in heerlijk plat of bruisend water. Minstens zo lekker als mineraalwater uit flessen, en een stuk goedkoper. Goed voor het milieu én je portemonnee!

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor het consumeren van mineraalwater in flessen. Wij vinden gebotteld mineraalwater namelijk niet meer van deze tijd. Water transporteren dat je ook ter plaatse kunt tappen is toch gewoon zonde? Onnodig transport,  CO2-uitstoot bij de productie, en (zwerf)afval is hartstikke slecht voor het milieu. En die flessen kosten je bovendien veel geld, terwijl je ze na gebruik meteen weggooit.

Wij vinden dat dit anders kan. Duurzamer én goedkoper. Steeds meer horecaondernemers kiezen voor onze duurzame concept. En ook thuis kun je kiezen voor gefilterd en gekoeld EcoTapwater.

Neem contact op036 - 82 00 310

EcoTapwater Thuis

Speciaal voor particulieren

  • Je eigen waterbron thuis
  • Lekker en veilig water uit je eigen keukenkraan
  • Milieubewust en geldbesparend
  • Perfect gefilterd water
  • Gekoeld plat én bruisend tafelwater

Wil je het milieu helpen, lekker water drinken én geld besparen tegelijk? Dan is een EcoTapwater-kraan perfect voor in jouw keuken.

Bekijk de verschillende kranen in onze shop

EcoTapwater thuis filter

Uw water is veilig en schoon door het filter. Het filter heeft een filterhuis van onverwoestbaar polypropyleen, dat net zo groot is als een één-literfles. Het verwisselbare filter met keramiek, actieve koolstof en zeoliet heeft een gebruiksduur van 3.500 liter.

EcoTapwater thuis 3 in 1 Mengkraan

Deze kraan heeft en separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Bedieningsknop aan de linkerzijde. Deze kraan is ter vervanging van uw huidige mengkraan.

EcoTapwater thuis Mini Kraan

Naast uw bestaande mengkraan wordt de EcoTapwater minikraan gebruikt voor het gefilterde drinkwater. Verkrijgbaar in zowel chroom als RVS-kleur.

EcoTapwater thuis Luxe 3 in 1 mengkraan

Deze éénhendelkraan heeft ook een separate uitloop in de uitloop zodat het filterwater niet vermengt kan worden met het kraanwater. Met de zwarte draai-cilinder op de body tapt u uw gefilterde drinkwater. Deze kraan is zowel in chroom als RVS kleur leverbaar.