EcoTapwater: het concept

EcoTapwater is het CO2-neutrale alternatief voor mineraalwater in flessen. Ideaal als je wilt bijdragen aan een gezonder milieu én geen geld wilt weggooien. Je krijgt een unieke tapkraan die je kraanwater filtert en omtovert in heerlijk fris plat of bruisend tafelwater. Ook krijg je herbruikbare, gepersonaliseerde glazen flessen om je tafelwater mooi te serveren.

Hoe werkt het?

Tapkraan op maat

Je kiest een tapzuil die bij je bar en interieur past, en die maken wij helemaal voor jou op maat. De tap koelt je kraanwater en tovert het om in heerlijk plat of bruisend water voor je gasten. Lekker duurzaam, heerlijk goedkoop.

Gepersonaliseerde flessen

Bij het abonnement krijg je glazen flessen en kaartjes die het concept uitleggen aan je gast. Kies uit diverse modellen en maten je eigen fles. Wij graveren je naam en logo erin. Een sieraad op tafel, vinden ook onze klanten.

All-in abonnement

Je sluit een all-in abonnement met ons af. Een vaste maandelijkse bijdrage, inclusief onderhoud en 24/7 service. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En Aanzienlijk goedkoper dan flessenwater!

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor duurzaam en kostenbewust ondernemen. Ideaal voor horecaondernemers die bij willen dragen aan een gezonder milieu én een gezonde omzet. EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen. Voor een vaste bijdrage per maand krijg je een unieke tapkraan die je kraanwater filtert en omtovert in heerlijk fris plat of bruisend tafelwater. Je krijgt er gepersonaliseerde glazen flessen bij waarin je je tafelwater keer op keer mooi kunt serveren. En dat alles voor een flink lagere prijs dan wat je nu betaalt voor de inkoop van water.

Mooie tapkranen die filteren, koelen en bruisen

De tapkranen van EcoTapwater werken via een uniek 3-fase-filtersysteem, dat van kraanwater tafelwater van mineraalwaterkwaliteit maakt. Na het filteren wordt het water via een speciale ‘cooler carbonator’ gekoeld en omgetoverd in heerlijk verfrissend plat of bruisend tafelwater dat mínstens zo lekker smaakt als gebotteld mineraalwater.

Verkrijgbaar in zes varianten

EcoTapwater-kranen zijn verkrijgbaar in zes varianten. Modern en klassiek, in meerdere afwerkingen,  en wij bouwen hem helemaal op maat voor je in. Zo sluit de kraan goed aan bij de styling van je interieur, of je nou een bruine kroeg runt, een luxueus hotel of een hippe strandtent. En wil je EcoTapwater bij jou thuis, dan kan dat ook!

Het lekkerste water in de horeca, op kantoor en op evenementen

In de horeca

Speel jij in op de groeiende tafelwater behoefte van je gast? Serveer je flessen mineraalwater? Dan betaal je naast de inkoopprijs ook een prijs voor de opslag, koeling en afvoer van de lege flessen. Steeds meer (sterren)chefs kiezen voor het EcoTapwater-concept.

Op kantoor

Biedt jouw kantoor ook gebotteld water aan personeel en bezoekers? EcoTapwater wil hier verandering in brengen! Omdat gebotteld water niet duurzaam is, en kraanwater niet overal in Nederland goed smaakt, kiezen steeds meer kantoren voor het EcoTapwater-concept.

Op evenementen

Wil je lekker verfrissend en veilig drinkwater op locatie serveren? Op een evenement of bij een festival bijvoorbeeld? EcoTapwater heeft mobiele tapsystemen voor het tappen en serveren van gefilterd plat en bruisend water op locatie.

Een tapkraan in je eigen stijl!

Onze tapzuilen zijn verkrijgbaar in 6 varianten. En… we maken ze helemaal op maat! Wil je jouw tapkranen in een antieke kast laten verwerken? Of in een bestaande bar? Regelen we voor je!

Gepersonaliseerde glazen flessen

Ook de glazen flessen waaruit jij je water serveert, kunnen we helemaal voor je personaliseren. Door je logo, bedrijfsnaam of een mooie quote in de fles te graveren, maken we unieke flessen voor je.

Wat kost EcoTapwater?

EcoTapwater werkt met een all-in abonnement. Je doet geen enkele investering, maar betaalt een vaste maandelijkse bijdrage. De volledige tapinstallatie voor plat en bruisend water en herbruikbare gepersonaliseerde flessen zijn hierin inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent, én je betaalt slechts een fractie van de kosten voor flessen mineraalwater. Bovendien krijg je 24/7 service. Zónder extra kosten natuurlijk. Zo onderneem je duurzaam én slim!