De lekkerste lemonades en mocktails

Ook je gasten die voor alcoholvrij kiezen, drinken graag wat feestelijks. Vrijwel niemand drinkt graag de hele avond cola, terwijl tafelgenoten genieten van cocktails en lekkere wijnen.

Maak je gasten blij met deze lekkere lemonades en mocktails

De vraag naar alcoholvrije cocktails (mocktails) en home-made lemonades stijgt. Met EcoTapwater bied je het perfecte antwoord op die vraag. Breng heerlijk gekoeld plat of bruisend water uit je tapkraan op smaak met vers fruit of een van de heerlijke siropen van Soof of Roze Bunker. Succes gegarandeerd!

De lekkerste lemonades en mocktails op waterbasis

Inspiratie nodig? Probeer dan deze recepten voor heerlijk frisse lemonades en mocktails. Allemaal op basis van EcoTapwater, het duurzame, CO2-neutrale alternatief voor mineraalwater in flessen. Goed voor het milieu, goed voor je portemonnee én superlekker! Zo zet je je gasten écht iets bijzonders voor.

Carrot Ginger Mule

Verfrissend en lekker pittig, deze lemonade met wortel en gember. Je maakt hem in een handomdraai!

Vul een tumbler of longdrink met ijsblokjes. Voeg het sap van een halve limoen toe. Schenk

20ml Soof Carrot, Ginger & Apple in het glas en vul aan met 180ml EcoTapwater bruis. Roer goed door en garneer met een mooie sliert wortel, een plakje verse gember, schijfje limoen en verse munt

Lemon, lime and bitters

De liefde tussen citrus en basilicum spat van deze mocktail af. De frisse limoen en citroen hebben bittere aroma’s die worden beantwoord door de kruidige kus van basilicum.

Tumbler vol ijs

1 deel Roze Bunker Citrus Basilicum
5 delen EcoTapwater bruis
1 splash limoensap
4 dashes angosturabitters
Garneren met smashed citroenverbena

Virgin blackberry fizzy gin

Met deze lemonade met alcoholvrije gin en blauwe bessen zet je je gasten een klassiek, fris en subtiel zoete verrassing voor.

Vul een tumbler met ijsblokjes. Voeg 15ml alcoholvrije gin en 20ml Soof Blueberry, Lavender,

Blackcurrent & Apple toe. Vul aan met 180ml EcoTapwater bruis en roer door. Garneer met een prikkertje verse blauwe bessen.

Virgin Hugo

De vlierbloesem strijkt de lente over je tong, met de frisheid van citroen, waar de schil van de limoen een bittertje achterin je mond verzorgt.

Groot wijnglas vol ijs

1 deel Roze Bunker Vlierbloesem
2 delen alcoholvrije prosecco
2 delen EcoTapwater bruis
1 deel limoensap
Garneren met een takje munt

Dusk & breezy

De pittige gember en bittere grapefruit geven deze lemonade een bite en een kruidige swung, en maken het een perfecte dorstlesser.

Tumbler vol ijs

2 delen Roze Bunker Madame Gember
1 deel Seedlip Spice
5 delen EcoTapwater bruis
Garneren met een schijfje limoen

Rose & Cardamom lemonade

Verleid je gasten met dit subtiel zoete en flirterig roze drankje met verse munt en rozenblaadjes.

Vul een longdrinkglas met ijsblokjes. Voeg 20ml Soof Rose, Cardamom, Pear & Apple toe. Vul aan  met 180ml EcoTapwater plat of bruis. Garneer met verse munt en eetbare rozenblaadjes.

Duurzame lemonades en mocktails met EcoTapwater

De bovenstaande alcholvrije cocktails zijn allemaal aangemaakt met EcoTapwater: het duurzame, CO2-neutrale alternatief voor mineraalwater in flessen. Ideaal als je wilt bijdragen aan een gezonder milieu én geen geld wilt weggooien.

Kies je voor EcoTapwater, dan krijg je een unieke tapkraan die je kraanwater omtovert in plat en bruisend tafelwater. Ook krijg je gepersonaliseerde glazen flessen om je water mooi te serveren, én 24/7 service. Zonder investering, je betaalt alleen een vaste maandelijkse bijdrage. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en het is een stuk goedkoper dan gebotteld mineraalwater.

Gratis siroopsample  

Nieuwsgierig geworden naar de siropen van Roze Bunker of Soof? Dan hebben we op dit moment een leuke actie voor je. We mogen namelijk gratis samples van Soof weggeven. Alle siropen zijn 100% natuurlijk, en 0% zooi.

Soof-siroop uitproberen? Vraag hier een gratis sample aan: