Over EcoTapwater

Het lekkerste bronwater uit je eigen kraan. CO2-neutraal en aanzienlijk goedkoper dan flessenwater.

Duurzaam ondernemen is winst voor iedereen

Wil je duurzamer ondernemen, zónder dat dit ten koste gaat van je winst? Dan kijk je op dezelfde manier tegen ondernemen aan als wij. Voor alle ondernemers die het milieu een warm hart toedragen ontwikkelden wij het EcoTapwater-concept: het duurzame alternatief voor mineraalwater uit plastic flessen. Beter voor het milieu, beter voor je marge.

Nederlanders hebben behoefte aan lekker verfrissend water

Nederland heeft hartstikke goed leidingwater. En toch is het aantal schappen vol plastic flessen mineraalwater in de supermarkten in de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Blijkbaar wordt de groep Nederlanders die behoefte heeft aan ander drinkwater dan leidingwater steeds groter.

Plastic flessen mineraalwater: duur en milieuvervuilend

Maar plastic waterflessen zijn zó slecht voor het milieu! Ze geven meer CO2-uitstoot bij de productie, het kost onnodig transport en het levert veel meer afval op dat óf gaat zwerven, óf weer verwerkt moet worden.

Bovendien kost flessenwater onnodig veel geld. Wist je dat de inhoud van een fles water maar €0,00019 kost? Je betaalt dus puur voor de fles… en die gooi je na gebruik direct weg. Zonde toch?

Dat kan anders, vinden wij. En daarom zijn we met EcoTapwater gestart.

Met EcoTapwater tap je CO2-neutraal bronwater uit je eigen kraan, terwijl je tegelijk het milieu helpt én Keniaanse weesmeisjes van schoon drinkwater voorziet.

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor duurzaam en kostenbewust ondernemen. Ideaal voor horecaondernemers die bij willen dragen aan een gezonder milieu én een gezonde omzet. EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen. Voor een vaste bijdrage per maand krijg je een unieke tapkraan die je kraanwater filtert en omtovert in heerlijk fris plat of bruisend tafelwater. Je krijgt er gepersonaliseerde glazen flessen bij waarin je je tafelwater keer op keer mooi kunt serveren. En dat alles voor een fractie van de prijs die je nu betaalt voor de inkoop van flessen water.

Dit zeggen onze klanten

Deze ondernemers kozen ook voor duurzaam en voordelig water

Blauw Amsterdam & Utrecht

“Beide restaurants van Blauw hebben een EcoTapwater-systeem staan. Sinds 2013 zijn ze al overgestapt én nog steeds een tevreden relatie!”

Danyel Maastricht

“Elk gerecht is een originele uiting van onze passie voor voedsel en het leven. Dit filterwater past daarbij.”

De Lunterse Boer

“Het logistieke gedeelte sprak ons erg aan. Naast het groene/duurzame ondernemen wat er hoog in ons vaandel staat, vervoeren we ook geen flessen water meer door het prachtige natuurgebied de Hoge Veluwe”

De Rozario Helmond

“Wij werken aan een duurzamere toekomst. Met een hoofdrol voor groenten uit onze eigen groentetuin, en met CO2-neutraal water.”

Groene Lantaarn

“Van Texel naar Staphorst om 22u ’s avonds, dat is nog eens service leveren. En dat inclusief reparatie en rondleiding van de chef in een vol restaurant!”

KIT Tropen museum

“Dit project zorgt er voor dat weesmeisjes schoon drink water hebben. Bij uw evenement serveren wij EcoTapwater. Hoe mooi is het dat je iets goeds doet voor het milieu door simpel weg water te drinken?”

Onder de Linde

“Wij verrassen onze gasten graag met de mooiste producten van dichtbij. Lekker vers en geen onnodig vervoer. EcoTapwater sluit perfect bij deze filosofie aan.”

Radboud Universiteit

“De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen en is zowel regionaal als internationaal van betekenis.”

Soiree

“Wist je dat je bij Restaurant Soirée onbeperkt gefilterd plat- en bruiswater kan drinken voor slechts €2 per persoon? En dat je hiermee bijdraagt aan een goed doel?”

Ster Gastrobar

“Doe er nog maar één, het bespaart zoveel geld! Besparing op de inkoop en extra ruimte in de koeling”

Wij schoon drinkwater, zij schoon drinkwater!

Voor ieder abonnement gaat 36.000 liter water naar Kenia

Gefilterd tapwater in plaats van gebotteld mineraalwater serveren is niet alleen goed voor het Nederlandse milieu.

Wij vinden dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater.

Daarom doneren wij voor ieder abonnement 36.000 liter drinkwater per jaar aan weesmeisjes en albinokinderen in Kenia

89.418.833

Liter water aan Kenia gedoneerd

In de afgelopen 6 jaar hebben de EcoTapwater klanten 89.418.833 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd.

123

Liter water per dag

Een mens verbruikt in West Europa gemiddeld 123 liter water per dag.

Wil jij ook duurzaam ondernemen én geld besparen op je drinkwater?

Veel horecaondernemers en facilitair managers gingen je al voor. Zij serveren nu naar volle tevredenheid het CO2-neutrale EcoTapwater in hun zaak of op kantoor.

Wil je weten wat EcoTapwater voor jou kan opleveren?

Vul je gegevens in, dan nemen we contact met je op. Of bel direct naar 036-8200310.