ECOTAPWATER: DUURZAAM, LEKKER EN GOEDKOOP

Zoek je naar manieren om duurzamer te ondernemen, maar wil je niet dat dit ten koste gaat van je winst? Dan kijk je op dezelfde manier tegen ondernemen aan als wij. Voor alle ondernemers die het milieu een warm hart toedragen ontwikkelden wij het EcoTapwater-concept: het duurzame alternatief voor mineraalwater uit plastic flessen.

Nederlanders hebben behoefte aan lekker verfrissend water

Nederland heeft hartstikke goed leidingwater. En toch is het aantal schappen vol plastic flessen mineraalwater in de supermarkten in de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Blijkbaar wordt de groep Nederlanders die behoefte heeft aan ander drinkwater dan leidingwater steeds groter.

Plastic flessen mineraalwater: duur en milieuvervuilend

Maar plastic waterflessen zijn zó slecht voor het milieu! Ze geven meer CO2-uitstoot bij de productie, het kost onnodig transport en het levert veel meer afval op dat óf gaat zwerven, óf weer verwerkt moet worden.

Bovendien kost flessenwater onnodig veel geld. Wist je dat de inhoud van een fles water maar €0,00019 kost? Je betaalt dus puur voor de fles… en die gooi je na gebruik direct weg. Zonde toch?

Dat kan anders, vinden wij. En daarom zijn we met EcoTapwater gestart.

Met EcoTapwater maak je winst maakt op CO2-neutraal tafelwater terwijl je tegelijk het milieu helpt én Keniaanse weesmeisjes van schoon drinkwater voorziet.

Neem contact met ons op

Waar staat EcoTapwater voor?

EcoTapwater staat voor duurzaam en kostenbewust ondernemen. Ideaal voor horecaondernemers die bij willen dragen aan een gezonder milieu én een gezonde omzet.

EcoTapwater is het duurzame alternatief voor mineraalwater in flessen. Voor een vaste bijdrage per maand krijg je een unieke tapkraan die je kraanwater filtert en omtovert in heerlijk fris plat of bruisend tafelwater.

Je krijgt er gepersonaliseerde glazen flessen bij waarin je je tafelwater keer op keer mooi kunt serveren. En dat alles voor zo’n 50 procent van de prijs die je nu betaalt voor de inkoop van water.

Voor ieder abonnement gaat 36.000 liter water naar Kenia

In Nederland is het kraanwater van supergoede kwaliteit. Maar in veel landen is dat heel anders. Daar word je ziek als je water uit de kraan drinkt.

EcoTapwater vindt dat iedereen ter wereld recht heeft op schoon drinkwater.

Daarom werken wij samen met het Verkaart Development Team (VDT-project). Zij vangen weesmeisjes en albinokinderen in Kenia op en geven ze eten en drinken, kleding, onderwijs en bescherming.

Sinds 2016 doneren wij vele liters schoon drinkwater aan het VDT-project. Voor elk abonnement gaat er 36.000 liter water naar Kenia.

Help jij ook mee?

61.578.962

Liter water aan Kenia gedoneerd

In de afgelopen 6 jaar hebben de EcoTapwater klanten 61.578.962 liter schoon drinkwater aan het VDT project in Kenia gedoneerd

 

Wij staan 24/7 voor je klaar

EcoTapwater is een onderdeel van Hydro-Sano bv. Ons team staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar
om je te helpen met advies, service, installaties en onderhoud. Zonder extra kosten!

Theo Wichers
Directeur (advies en verkoop)

Tinus Lurling
Installatie en service

Annemarie Borgdorff
Service en aftersales

Tiny Damen
Marketing ondersteuning

De voordelen van gefilterd water EcoTapwater

Duurzaam en sociaal

Minder onnodige CO2-uitstoot, minder afval, minder plastic in de natuur… Op ecologisch gebied heeft kiezen voor EcoTapwater veel voordelen. En je abonnement levert ieder jaar 36.000 liter schoon drinkwater op voor weesmeisjes in Kenia.

Weinig kosten, veel service

Een volledige tapinstallatie voor koud plat of bruisend tafelwater en gepersonaliseerde waterflessen. Met ons all-in-abonnement hoef je niets te investeren, én je betaalt slechts een fractie van de kosten voor flessen mineraalwater. Je bespaart zeker 50 procent. Bovendien krijg je 24/7 service. Zónder extra kosten natuurlijk.

.

Uniek design op maat

Jouw onderneming is uniek, en je EcoTapwater-installatie ook. Want mooi design, daar zijn we gek op. Wij maken het design van de tapzuil én de flessen geheel op maat. De zuil wordt gemaakt in de stijl van jouw interieur, in de flessen graveren we je logo. Zo kun je vol trots dit heerlijk frisse tapwater serveren.

Meer marge en tijdwinst

Minder kosten en dé manier om een goede prijs te vragen voor kraanwater. Naast financiële winst win je ook tijd. Geen tijd kwijt aan flessen uit de koeling halen, maar ook geen tijdverlies tijdens het tappen. Onze kraan tapt continu razendsnel door, zonder onderbrekingen. Een must, zeker op piekmomenten.

Nieuwsgierig geworden?

Neem vrijblijvend contact op