Slim en duurzaam:
serveer gefilterd, CO2-neutraal tafelwater

Steeds meer ondernemers en bedrijven willen zo duurzaam mogelijk ondernemen. Dat verwachten de gasten ook steeds meer. Maar als je een bedrijf runt, is je omzet mínstens zo belangrijk als het milieu.

Met EcoTapwater maak je een slimme keuze. Dit gefilterde, CO2-neutrale water is hartstikke duurzaam, en bovendien vele malen goedkoper dan mineraalwater uit flessen. Ideaal voor restaurants, hotels, strandpaviljoens en andere bedrijven die lekker tafelwater willen serveren én winst willen maken op het water. En wil je thuis lekker en goedkoop water, dan kan dat ook.

Neem contact op

EcoTapwater in je restaurant

Steeds meer gasten vragen om tafelwater bij hun lunch of diner. Wat serveer jij dan? Serveer je gratis kraanwater? Vriendelijk, maar dat kóst je geld. Bovendien is ongefilterd kraanwater niet overal in Nederland even lekker.

Serveer je flessen mineraalwater? Dan betaal je naast de inkoopprijs ook een prijs voor de opslag, de koeling en de afvoer van de lege flessen. En ook het milieu betaalt een prijs voor gebotteld mineraalwater. Hartstikke zonde, met dat goede kraanwater in Nederland!

Daarom kiezen steeds meer chefs en restauranthouders voor EcoTapwater. Dit duurzame maatwerkconcept zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. CO2-neutraal, veilig, lekker én goedkoop!

Ontdek EcoTapwater voor restaurants

KIT Royal Tropical Institute

Louisa de Ridder, banqueting managerbij KIT Royal Tropical Institute voor K...

’t Raedthuys Duiven

Wij geven het EcoTapwater concept een ster!

Grand Café Eemland

Fantastisch concept -- We krijgen complimenten van onze gasten vanwege dit...

Luxury Suites

Wladimir Schrijver, directeur van Luxury Suites, een vijfsterren Boutique H...

EcoTapwater voor hotels

Bied je vergaderarrangementen aan in je hotel? Dan serveer je daar waarschijnlijk ook flessen of karaffen met water bij. Omdat gebotteld water niet duurzaam is, en kraanwater niet overal in Nederland goed smaakt, kiezen steeds meer hoteliers voor het EcoTapwater-concept.

De duurzame tapkraan zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. Bied het aan in de unieke glazen flessen, waar de naam en het logo van je hotel in zijn gegraveerd. Ook zeer geschikt als tafelwater in het restaurant natuurlijk!

Ontdek EcoTapwater voor hotels

EcoTapwater in strandpaviljoens

Strandpaviljoens staan op de mooiste plekken van Nederland. Misschien snap jij daarom wel éxtra goed hoe belangrijk het is om zuinig te zijn op onze natuur. Wil je het milieu een handje helpen, en tegelijk geld verdienen aan de verkoop van (kraan)water? Dan biedt het gefilterde, CO2-neutrale EcoTapwater uitkomst.

Ontdek EcoTapwater voor strandpaviljoens

Duurzaam water op kantoor

Biedt jouw kantoor ook gebotteld water aan personeel en bezoekers? EcoTapwater wil hier verandering in brengen! Omdat gebotteld water niet duurzaam is, en kraanwater niet overal in Nederland goed smaakt, kiezen steeds meer kantoren voor het EcoTapwater-concept.

De duurzame tapkraan zuivert en koelt je kraanwater, en tovert het om in plat en bruisend tafelwater. Bied het aan in de unieke glazen flessen, waar de naam en het logo van je bedrijf in zijn gegraveerd. Ook zeer geschikt als tafelwater bij een vergadering natuurlijk!

Ontdek Ecotapwater voor kantoor

EcoTapwater voor thuis

Wil je thuis ook graag lekker gekoeld water drinken? Maar vind je het zonde voor het milieu en je portemonnee om water in plastic flessen te kopen? Kies dan voor een kraan van EcoTapwater in je keuken. Die filtert en koelt je kraanwater en tovert het om in heerlijk plat of bruisend water. Minstens zo lekker als mineraalwater uit flessen, en een stuk goedkoper. Goed voor het milieu én je portemonnee!

Ontdek EcoTapwater voor thuis

EcoTapwater op evenementen

Wil je lekker verfrissend en veilig drinkwater op locatie serveren? Op een evenement of bij een festival bijvoorbeeld? EcoTapwater heeft mobiele tapsystemen voor het tappen en serveren van gefilterd plat en bruisend water op locatie.

Neem contact op

Voor wie is EcoTapwater ideaal?

EcoTapwater is ideaal voor iedereen:

  • die het zonde vindt om water in plastic flessen te kopen terwijl we zulk goed kraanwater hebben
  • die het zonde vindt dat we water door heel Europa vervoeren, terwijl we het ter plekke uit de waterleiding kunnen halen
  • die kraanwater wil schenken, maar 100 procent zeker wil zijn van de kwaliteit
  • die zich stoort aan zwerfafval
  • die graag duurzaam wil zijn, maar zonder dat het ten koste gaat van zijn bankrekening

Wil jij ook duurzaam en eerlijk water?

Vele restaurants, hotels, strandpaviljoens en andere bedrijven gingen je al voor.

Neem contact op

+31 (0) 36 82 00 310